Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українцям пообіцяли аномальний квітень

4 квітня 2016 р., 11:59

Весна поспішає до міст.

З сьогоднішнього дня в Україні значно потеплішає і найближчим часом стовпчик термометра добереться до +20 градусів. Про це в ефірі радіостанції Голос Столиціповідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

"Найбільш холодний день вже пройшов ... І протягом наступних днів температура повітря буде поступово зростати, а десь під кінець тижня може досягти 20 градусів тепла. Тобто, встановиться аномально тепла для цієї пори року погода", - зазначив він.

Однак головний синоптик не виключив, що на короткий час холод ще може повернутися, "адже для квітня це абсолютно нормальна синоптична ситуація".

"Опадів протягом найближчого тижня буде мало, навіть дуже мало для цього періоду. Найбільше їх буде в Карпатському регіоні та частково на Сході. В основному це невеликі дощі в окремі дні ... Щодо непередбачених погодних явищ в квітні, то Гідрометцентр зробить все можливе для того, щоб їх передбачити і проінформувати населення", - запевнив він.

Раніше повідомлялося, що ніч на 1 квітня стала найтеплішою в Києві за 135 років спостережень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp