Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Дорога життя" відзначила ювілей свого незмінного директора Олега Кириленка

5 квітня 2016 р., 13:27

Він очолює центр від самого створення

Керівника закладу з 45-річчям вітали представники Департаменту соціального захисту, громадських організацій, благодійники і просто вірні друзі «Дороги життя». А після офіційної частини до привітань долучилися працівники закладу, котрі влаштували для свого директора своє власне свято зі смачним столом та найщирішими побажаннями.

Олег Кириленко очолює Медико-соціальний центр «Дорога життя» від самого початку створення закладу у жовтні 1999 року. За цей час завдяки передусім його зусиллям із невеликої установи, яка розташовувалася у двох кімнатах, «Дорога життя» виросла у потужну структуру і отримала нове, набагато краще пристосоване для своїх потреб приміщення. І не випадково, що декілька років тому створений Обласний центр комплексної реабілітації інвалідів та дітей з інвалідністю очолив саме Олег Кириленко, людина, яка має не лише неабиякий досвід роботи з людьми з особливими потребами, а й заслужений авторитет серед працівників соціальної сфери.

На святкуванні було сказано багато гарних слів на адресу ювіляра. І він щиро подякував своїм колегам за підтримку та відданість своїй нелегкій роботі. І зазначив, що установа не збирається зупинятися на досягнутому, а має намір іти вперед та розширювати послуги, що надаються людям з особливими потребами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp