Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До зведеного бюджету області надійшло понад 928 мільйонів гривень

5 квітня 2016 р., 20:13

З початку року

Протягом січня-березня 2016 року до зведеного бюджету Закарпаття надійшло 928,7 млн грн податків і зборів, що на 209 млн грн більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

Про це повідомляє Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

У головному фіскальному органі Закарпаття інформують, що з вказаних надходжень понад 377,8 млн грн надійшло до державного бюджету. Ці кошти спрямовуються на загальнодержавні потреби. Місцеві скарбниці області отримали більше 550,8 млн грн, що будуть спрямовані на вирішення потреб місцевих громад.

Зокрема, у розрізі платежів, до державного бюджету забезпечено надходження майже 120 млн грн податку на додану вартість, понад 85,4 млн грн податку на прибуток підприємств та більше 36,9 млн грн військового збору.

Фахівці органів ДФС краю зазначають, що одними з головних умов досягнення значного рівня надходжень є сумлінне виконання громадянами конституційного обов’язку – добровільної сплати податків; вдосконалення системи адміністрування податків і зборів; впровадження електронних сервісів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp