Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники завадили сомалійці народити у Європі

16 травня 2014 р., 11:31

Нелегалка перетинала кордон без жодного документу

Одну «сміливу» громадянку Сомалі минулої доби затримали прикордонники відділу «Ужгород». Жінка мала намір потрапити до Словаччини у незаконний спосіб і при собі не мала жодного документа, яким могла б посвідчити особу. Як виявилось згодом, правопорушниця перебуває у передпологовому стані і, з її слів, може народити протягом найближчих двох тижнів. 

Проте, і на цьому історія не закінчилась. За результатами перевірки баз даних та взаємодії з колегами зі східного регіону, чопські правоохоронці з’ясували, що дана жінка вже затримувалась за аналогічне правопорушення на ділянці Сумського прикордонного загону 4 травня цього року. 

Після затримання та розгляду справи у суді, дана громадянка звернулась до управління міграційної служби в місті Суми з метою отримання статусу біженця в Україні. З отриманням відповідної довідки жінка вирушила в бік західного кордону, щоб дістатись однієї з країн ЄС. Після доправлення затриманої до Чопського загону, медичними працівниками було проведено її огляд та розміщення в окремій кімнаті. Скарг на здоров’я жінка не висловлювала. Рішення про відповідальність перед законом та її подальшу долю визначить суд. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp