Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чужий паспорт порушнику не допоміг

6 квітня 2016 р., 14:30

До Румунії чоловік не потрапив.

До сусідньої Румунії за паспортом свого батька, намагався потрапити учора ввечері 21-річний громадянин України. У пункт пропуску «Дякове» молодик прибув автомобілем «Фольксваген» як пасажир . 

На паспортний контроль вказана особа пред’явила інспектору прикордонної служби паспорт громадянина України для виїзду за кордон, виданий на чоловіка 1971 року народження. Під час співставлення особи з фотокарткою у паспорті, прикордонником було встановлено, що паспорт не належить його пред’явнику, а сам юнак в ході проведення співбесіди на поставлені запитання відповідав не чітко та не впевнено. 

Згодом він зізнався, що свій паспорт не зміг знайти, а оскільки дуже поспішав то вирішив, що йому вдасться перетнути кордон за паспортом батька. Також хлопець повідомив , що є громадянином України та пред’явив внутрішній паспорт громадянина України виданий на його ім’я .

За фактом скоєння правопорушенням було складено протокол за ст. 204-1 ч.1 КУпАП , справу передано до суду.
















Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp