Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розбагатіти закарпатцеві не дали правоохоронці

16 травня 2014 р., 11:51

За свої наміри чоловік за платить свободою

Чоловік виніс із помешкання у с.Руське Мукачівського району прес для віджимання винограду, млинок, металеву сітку, дерев`яні бочки та інші господарські товари.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала 49-літня жінка, власниця будинку, яка повідомила, що за час її відсутності, невідомі зірвали навісний замок і проникли до помешкання. Також жінка повідомила, що вона мешкає в м.Ужгороді, тож до помешкання навідується нечасто: раз-двічі на місяць.

На цей раз, навідавшись до приватного будинку, ужгородка одразу зрозуміла – у будинку були «непрошені гості». На підвальному приміщені був зірваний навісний замок, а з приміщень винесено господарського інвентарю на чималу суму грошей. Окрім всього приладдя для виготовлення вина з винограду, зловмисники викрали 3 рулони металевої сітки довжиною 150 м та 10 шиферних плит.

За справу взялись дільничні інспектори, які працюють на вказаній території. Як розповідає старший дільничний Юрій Довгомеля, спочатку вони опитали сусідів, перевірили раніше судимих, працювали над встановленням свідків події, адже речі великогабаритні і винести їх непомітно практично неможливо.

В результаті перевірок, дільничний Довгомеля вийшов на зловмисника. Ним виявися 50–річний чоловік, мешканець цього ж села. Раніше чоловік ніколи не мав проблем із законом. Проте на цей раз, зізнався, думав, що залишиться непоміченим, а крадені речі мав намір продати.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням). Наразі чоловікові доведеться відповідати за вчинене, адже покарання за санкцією даної статті виглядає у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp