Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головному пожежнику України подарували квартиру за 26 мільйонів

7 квітня 2016 р., 18:52

Надзвичайний подарунок

Олександр Щербаченко, який очолює департамент державного нагляду з пожежної безпеки, отримав розкішний подарунок: йому подарували 5-кімнатну квартиру в центрі Києва, вартість якої сягає 26 мільйонів гривень. Про це пише видання bihus.info.

Повідомляється, що чиновник не має жодного бізнесу і все своє життя присвятив служінню в органах ДСНС. Приміром, подарунок він отримав в той час, коли працював заступником керівника Київської ДСНС. Квартира оформлена на Щербаченко, йому ж належить ще й інше майно – квартира, площею 39 м², а його дружина Наталія володіє розкішним особняком, площею 350 м² та елітним BMW X1.

Такий подарунок головний пожежник отримав через те, що фактично дозволив встановити монополію серед компаній, які займаються передачею тривожного сигналу на пульти, без чого в ДСНС не отримає повідомлення про тривогу.

У свою чергу, заступник керівника головного управління ДСНС м. Києва Валерій Борис повідомив, що київське управління може приймати сигнали напряму від суб'єктів господарювання, у яких встановлена пожежна автоматика. Тобто, без участі пультових посередників. На початку травня пожежні планують почати приймати сигнал.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp