Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні в Ужгороді поменшало реклами

8 квітня 2016 р., 21:03

Два рекламоносії демонтували.

Два виносні рекламоносії – штендери сьогодні демонтували працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради на проспекті Свободи,20. Працівники офісу київської фірми "Швидко гроші" рекламували свої послуги на "спотикачах", які припинали ланцюгом до електроопор, - пише "0312 ua".

Такі конструкції розраховані насамперед на заклопотаних перехожих, які не піднімають голови на вивіски та вітрини, передбачають вплив на підсвідомість, часто людина, якій трапляється такий рекламоносій, "на автоматі" заходить до магазину чи в офіс, а там її вже "опрацьовують" всілякими пропозиціями.

В Ужгороді використання таких конструкцій, адже вони перешкоджають руху, заборонено ще з 2011 року.

Працівники "Швидко гроші" на проспекті Свободи не реагували на винесені раніше приписи прибрати штендери, отож сьогодні склали протокол про адміністративне порушення, відтак після розгляду його на адмінкомісії, підприємцям доведеться заплатити штраф.
Нагадаємо, днями міські муніципали для складання адмінпротоколу за "спотикач" на вулиці Легоцького,17 на особливо нахабного підприємця, який думав, що зможе уникнути відповідальності, навіть викликали патрульну поліцію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp