Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наруга над неповнолітньою: Один із фігурантів справи - син закарпатського судді!

9 квітня 2016 р., 11:57

Про це Часу Закарпаття стало відомо із власних джерел.

Про випадок наруги написала на своїй сторінці у соцмережі Інна Конар.

"Так 11 лютого 2016 р. серед білого дня у проміжок часу з 14:30 год до 17:00 на старому кладовищі, що знаходиться неподалік 16-типоверхівки у м.Ужгород була згвалтована 13-тирічна школярка хлопчиками, вік яких 15 років. Усе що робили із дівчинкою підлітки фільмували на телефон". 

За інформацією наших джерел це було не пряме згвалтування, а як трактує закон: задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Хоча вини фігурантів це абсолютно не применшує. За такі дії передбачена кримінальна відповідальність і покарання у вигляді позбавлення волі. 

Як пише Інна Конар, дівчинка зізналась мамі про факт насильства над нею майже через місяць. "Школярка відмовлялась ходити в навчальний заклад. Виявилось, що малолітні насильники шантажували дівча, принижували її, знущались та розповсюджували по школі серед інших хлопців пікантні фото. Погрожували викласти знімки в соцмережі. Саме таким чином через інших учнів школи фотографії потрапили у руки батьків та правоохоронних органів. 

Є ще відеодокази із камер, надані офісами, що розташовані у 16-типоверхівці. На кольорових записах з камер видно, як підлітки тягнуть у сторону кладовища дівча, що пручається. Що цікаво, поряд проходять люди (дідусь, якісь чоловіки, жінки) і жоден з них не втрутився на захист школярки. 

Насильники із благополучних та забезпечених сімей. У школі вони вели себе зухвало. Відбирали в менших дітей телефони, кишенькові кошти, частенько були задіяні у бійках. Один із хлопчаків рік тому зустрічався із цією дівчинкою. Видно із відеодоказів, як саме він дає стусанів колишній подрузі та грубо виштовхує її за 16-типоверхівку. 

Тепер батьки малолітніх злочинців задіюють усі зв'язки аби врятувати своїх чад від відповідальності. Навчені насильники в один голос твердять, що школярка добровільно пішла із ними на кладовище та віддавалася усім гуртом". 

"Міліція вважає що доказів достатньо, - пише Інна Конар, однак є певною проблемою те, що дівча не одразу розповіло мамі про свою біду". 

У цій справі зараз чимало залежить від суду. А як стало відомо часу Закарпаття з власних джерел, одни із насильників - син закарпатського судді. Тож чи буде об'єктивним розгляд справи - питання. 

"Було б добре, якби представники ЗМІ та активісти взяли розслідування цього злочину під контроль", підсумувала Інна Конар.

Хома 09.04.2016 17:47 IP: 18.231.134.95
З цими мажорами допоможе тільки самосуд!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp