Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У оновленому хустському парку висадять 3 тисячі квітів (ФОТО)

9 квітня 2016 р., 12:55

Роботи з облаштування - уже на завершальній стадії.

Довершуються роботи з берегоукріплення (підрядна організація не припиняла працювати цілу зиму), докладається бруківка, готується до запуску фонтан (він уже працював днями у тестовому режимі), уже завершено зведення будиночка для комунікацій. 

{g}

- Нещодавно у парковій зоні було встановлено 60 лавиць. Наразі проводимо озеленення. Тільки протягом кількох днів маємо висадити більше трьох тисяч різноманітних квітів. Крім того, зелені зони оздоблюють і інші насадження. Роботи залишилося небагато, переконаний, за два тижні впораємося, – каже для редакції новин «Карпатського об’єктива» виконроб ТДВ «БМУ-Хуст» Ігор Берец. 

А тим часом відвідувачі вже відпочивають на території парку. На лавицях сидить молодь, тротуарними доріжками гуляють мами з дітьми. 

- Дуже радує, що врешті-решт на території парку така краса. На його відкриття ми чекали більше, ніж десятиліття. Між іншим, за мого дитинства він уже не працював. Гадала, що й мої діти не дочекаються. Та зараз маю дворічного сина і приємно, що хоч він матиме де побавитись, – каже 23-річна молода мама Аліна Кадар. 

У мерії ж заявляють, що урочисте відкриття парку відбудеться 24 квітня, під час проведення фестивалю «Білі нарциси». Крім свята поезії та авторських пісень, на хустян чекатиме цікава дозвіллєва програма, а на малечу – змагання на роликах, малюнок на асфальті на інші атракції. 

Марина АЛДОН

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp