Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники на Закарпатті затримали "водолазів"

10 квітня 2016 р., 11:40

В рамках протидії порушенням.

На Закарпатті, в рамках проведення посилених заходів по протидії правопорушенням на державному кордоні, прикордонники Мукачівський загону затримали двох порушників. Невідомі, яких виявили на березі річки Тиса за 50 метрів від держрубежу, були у гідрокостюмах. Під час затримання вони намагалися втекти, однак їх відразу затримав прикордонний наряд.

Документів при собі чоловіки не мали, проте повідомили, що є жителями Рахівського району. Також молодики зізнались, що намагались перевірити наявність прикордонних нарядів по обидва береги Тиси з метою подальшого переміщення через кордон тютюнових виробів. Затриманих було доставлено у підрозділ для складання протоколів адмінпровадження. Оцінку діям правопорушників визначатиме суд.

Нагадаємо, що ще одного такого порушника, який намагався «прокласти» шлях, по якому можна було б перемістити сигарети, виявили прикордонники Мукачівського загону три дні тому. Чоловіка, який був одягнений у гідрокостюм, прикордонники також затримали на березі річки Тиса. Під час бесіди «плавець» розповів, що він за винагороду мав переплисти річку Тиса та перевірити, чи немає прикордонних нарядів як по одну, так і по іншу сторону.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp