Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться концерт народного фольклорного ансамблю

11 квітня 2016 р., 12:31

Не пропустіть

14 квітня в актовій залі Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбудеться концерт народного фольклорного ансамблю народних інструментів. Керівник ансамблю Валентина Вігула.

Народний фольклорний ансамбль народних інструментів працює не лише над народним фольклором але включає в свій репертуар і класичну музику. Грають твори М.Мусорського, Закарпатського угорського композитора С.Мартона, обробки українських народних пісень, українських закарпатських пісень, танців в обробці П.Пензеника, М.Вігули, М.Різоля, коломийки Н.Ніжанківського.

Родзинкою народного фольклорного ансамблю народних інструментів є використання забутих, але таких своєрідних та цікавих інструментів, як трембіта, бугай, дзвіночки, бубен, рубель, що є надзвичайно важливим саме на Закарпатті. Керівник ансамблю своєю роботою намагається відтворити духовну спадщину нашого народу, прививає любов та повагу до історії та культури нашого народу, як студентам так і глядачам.

Початок концерту о 16:30.

Будемо раді вітати гостей на нашому концерті.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp