Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Берегово» та «Запсонь» поборються за першість

17 травня 2014 р., 10:53

Маич відбудеться унеділю.

Матч четвертого туру чемпіонату району з футболу ФК «Берегово» проведе дома проти ФК «Запсонь».

Після трьох турів наша команда знаходиться на першому місті із стовідсотковим показником –9 очок. Забивають підопічні Людвіга Тара також багато. За три гри аж10 м’ячів.

Матч у неділю має дозволити берегівським футболістам набрати більше впевненості перед грою з ФК «Яноші», якого вважають одним із фаворитів Зони «В».

Наразі наші суперники знаходяться на третій сходинці. В їхньому активі6 очок. Команда перемогла в першому турі дуже легко ФК«Косонь» — 4:0. Далі була поразка від«Артосу» — 3:0. У третьому турі ФК «Запсонь» важко переграв ФК«Попово» — 3:2.

Орієнтувальний склад на матч проти ФК «Запсонь»:

Голкіпером на цей матч скоріш за все буде Валентин Гецко. Справа у захисті зіграє Михайло Лобацевич, зліва вийде Юлій Мікец. У центрі вийдуть Іван Сливка та Іштван Шаркезі. Півзахист також залишиться без змін. Зліва Юрій Сегляник, зправа Микола Міщенко. У центрі Ференц Фодор та Костянтин Бондарс. У нападі вийдуть Алекс Деяк та Гейзо Пал.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp