Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Буревій в Мукачеві познущався над будинком (ВІДЕО)

17 травня 2014 р., 12:53

Негода пошкодила дах житлового будинку в місті.

 

Наслідки негоди відчули і жителі Мукачева. На вулиці Великогірній в багатоквартирному будинку вітер відірвав кілька шматків даху. Відтак, через кілька днів дощ почав заливати квартири. Мешканці викликали аварійну бригаду, втім, в результаті ремонтували покрівлю самі.

У квартирі Володимира по стінах знову тече вода. Це результат чергової зливи та буревію, який зірвав частину даху.

Проблема з жолобом не нова, але зараз вона ускладнена зірваною бляхою з покрівлі. На горищі будинку усюди відра та каструлі. Мешканці п’ятого поверху самотужки поставили, як могли, бляху на місце, але це, звісно, не професійний ремонт. ІТВ сервіс, який займається всім житловим фондом Мукачева, не в змозі миттєво усунути всі проблеми, адже цей будинок на Великогірній не єдиний де є проблеми після буревію. 

Вже наступного дня прийшли спеціалісти і усунули проблему даху на Великогірній, а про застарілий жолоб ще доведеться домовлятись.

Варіантів у мешканців будинку декілька: або дочекатись своєї черги на капітальний ремонт, або заключити договір з управляючою кампанією і на умовах співфінансування відремонтувати дах.

М-студіо


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp