Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині затримали "ліву" іномарку

13 квітня 2016 р., 10:56

Авто зареєстроване на мешканця Донеччини

Учора зранку в с.Кольчино Мукачівського району поліцейські зупинили для перевірки автомобіль «БМВ» на донецьких (серія ЕА) номерах. За кермом іномарки перебував 26-річний житель смт.Воловець.

Під час перевірки зясувалося, що даний автомобіль не значиться в загальнодержавній базі даних автотранспорту. Водій пояснив, що це «БМВ» він придбав торік на автобазарі у Львові в невідомої особи. Керує машиною на підставі свідоцтва про реєстрацію.

За документами, машина зареєстрована на жителя м.Краматорськ Донецької області, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Походження іномарки тепер зясовують правоохоронці. Вони вкотре звертаються до громадян із застереженням: купуючи машину від незнайомих осіб, перевірте її походження й відповідність номерів агрегатів і кузова за базою даних поліції. Адже машина може виявитися краденою або не розмитненою, й ви даремно заплатите гроші.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp