Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Платники Виноградівщини задекларували майже 5 мільйонів гривень доходів

13 квітня 2016 р., 15:59

Є ще час до 1 травня

З початку року 311 мешканців Виноградівського району подали декларації про майновий стан і доходи за 2015 рік та задекларували доходів на загальну суму 4 мільйони 771 тисячу гривень. Про це повідомила заступник начальника Виноградівської ОДПІ Наталія Піцул.

Сума податку на доходи фізичних осіб, визначених громадянами до сплати самостійно, становить 230,7 тисяч гривень. Крім того, задекларовано до сплати понад 65,9 тисяч гривень військового збору.

З початку року 232 особи скористалися правом на отримання податкової знижки. Задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню 250,3 тисяч гривень.

Одночасно Виноградівська ОДПІ звертає увагу на те, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається до 1 травня 2016 року. Громадянин зобов’язаний самостійно до 1 серпня поточного року сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій ним податковій декларації.

У разі виникнення додаткових питань стосовно отримання податкової знижки просимо звертатися за тел. (031-43) 2-21-06 чи безпосередньо до центру обслуговування платників Виноградівської ОДПІ, м. Виноградів, вул. Миру, 56.



За матеріалами Виноградівської ОДПІ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp