Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді презентують інтерактивний туристичний маршрут

13 квітня 2016 р., 16:25

Туризм нового покоління

Проект реалізують у рамках концепції Ukraine4all спільно з міською владою, він має на меті популяризувати цікаві та унікальні історичні міста нашої держави через використання сучасних інформаційних технологій, - йдеться у повідомленні Ужгородської міськради.

Очікується, що завдяки швидкісному мобільному інтернету туристи й власне мешканці міста зможуть оперативно отримувати всю необхідну інформацію. Представники Vodafone пропонують створити пішохідний туристичний маршрут, що об’єднає найцікавіші пам’ятки міста і всі бажаючі зможуть завантажити його на смартфон чи планшет.

Практично це передбачає розміщення на об'єктах у рамках маршрут кам'яних табличок із QR-кодом. На смартфон чи планшет завантажується безкоштовна і невелика за обсягом споживаних ресурсів програма для сканування і при наведенні смартфону на табличку людина тут же отримає всю інформацію – карту Ужгорода, опис пам’яток, аудіо, фото та відео контент.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp