Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Закарпаттяобленерго" вислуховуватиме громадян

17 травня 2014 р., 19:52

Там відкрили кол-центр.

Його компанія запустила у тестовому режимі, інформують в дирекції підприємства. 17 травня, 16:57 Телефонувати можна за номерами 0800501620 та 0312619494. Перший є багатоканальним та безкоштовним номерам для всіх стаціонарних та мобільних операторів зв'язку. Дзвінки на другий тарифікуються згідно з діючими тарифами міського або міжміського зв'язку. 

Зателефонувавши до кол-центру, інформують в компанії, споживач зможе отримати в автоматичному режимі або під час живого спілкування з оператором інформацію з наступних питань: - діючі тарифи на електроенергію; - стан особового рахунку; - причини відсутності елеткропостачання; - порядок надання пільг та субсидій; - порядок оформлення та переоформлення договорів; - прилади обліку електричної енергії; - порядок приєднання до електромережі; 

Крім того через кол-центр можна: - передати показання приладу обліку; - повідомити про крадіжки електроенергії; - поскаржитися на дії працівників компанії. 

Нагадаємо, що на Рахівщині одними з перших виступили публічно проти подвійно предоплати за електроенергію, яку Закарпаттяобленерго вимагає досі з підприємців. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp