Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська молодь будуватиме нову країну

18 травня 2014 р., 10:21

Цьому буде присвячений форум.

Ужгородська молодіжна організація «Єдине студентство» за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації реалізує проект «Будуємо нову Україну», в рамках якого проводиться форум молодіжних організацій. 29 травня в м. Ужгород зберуть активісти всього краю, щоб разом вирішити нагальні проблеми реформування України, які допоможуть вийти нашій Батьківщині на шлях розвитку та успіху. 

Організатори форуму ставлять за мету створити необхідні умови для обміну досвідом та налагодження співпраці між представниками молодіжних організації різних районів Закарпаття, створення дієвої мережі громадських активістів. Робота форуму буде проходити у форматі фокус-груп. Планується поділ на 6 груп за наступною тематикою: 

1. Реформування вищої освіти України (плюси та мінуси Законопроекту "Про вищу освіту" (проект Згуровського). 
2.Інструменти впливу громадянського суспільства на прийняття владних рішень (створення громадських рад, механізм відкликання депутатів та ін.) 
3. Перспективи розвитку туризму в Закарпатті 
4. Стратегія розвитку економіки Закарпаття 5. Молодіжне підприємництво - ключ успіху і можливість самореалізації молоді. 6.Шлях розвитку України: децентралізація чи федералізація? (з обґрунтуванням шляхів здійснення відповідних реформ) Умовиу участі: 
1. Участь у форуму можуть брати громадські активісти, представники громадських організацій, які зацікавлені в розбудові громадянського суспільства на теренах України і нашої області зокрема. 
2. Участь у форумі є безкоштовна і добровільна. 3. Для реєстрації вам потрібно: 1) заповнити інформаційну анкету (аплікаційну форму) 2) відправити заповнену форму на адресу - esse.uzh@gmail.com. 3) Чекати дзвінка підтвердження від нашого координатора. (є можливість зареєструватися за телефоном - 0665309385 (Коля)). Також в рамках форму пройде нагородження переможців конкурсу есе «Будуємо нову Україну». Додаткова та оновлена інформація за посиланням: https://vk.com/forum.molodi

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp