Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська митниця спрямувала до держбюджету понад півмільйона

16 квітня 2016 р., 11:00

Така статистика від початку цього року.

Протягом січня-березня 2016 року Закарпатською митницею ДФС забезпечено до Держбюджету понад 592,7 млн грн митних платежів. Зокрема, у березні сума надходжень склала понад 208,6 млн грн.

Варто зазначити, що фактичні середньоденні перерахування за березень склали понад 9,4 тис. грн. Водночас, найбільші 20 платників, здійснюючи протягом першого місяця весни зовнішньо-економічну діяльність на Закарпатській митниці ДФС, сплатили майже 100 млн грн, що складає 47,5% здійснених перерахувань.

Основні бюджетоформуючі товари протягом березня: машини автоматичного оброблення інформації; кузови; телефонні апарати; частини та пристрої моторних транспортних засобів та легкові автомобілі.

Фахівці митниці зазначають, що з початком 2016 року для суб’єктів господарювання запроваджено ряд сприятливих умов для ведення бізнесу, зокрема, це стосується відміни додаткового імпортного збору, зменшення ставок ввізного мита у зв’язку з набуттям чинності Угоди про вільну торгівлю України з ЄС.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp