Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життєвий урок зловмисники не засвоїли

16 квітня 2016 р., 12:41

Взялися за старе.

Один заліз в чужу підсобку, другий спокусився на чужу мобілку й золото, а третій скоїв із товаришем пограбунок. Тепер всі вони знову опиняться на лаві підсудних. Статистика свідчить, що часто особи, які вже мають судимість, знову скоюють злочини. Тобто вони роблять те, що добре вміють… Відразу троє раніше судимих молодиків попалися днями правоохоронцям. Так, за фактом крадіжки металевої гирі й ліхтарика з підсобного приміщення ужгородця розшуковики спіймали 26-річного жителя міста, раніше судимого за пограбунок. 

Речові докази вилучено. 25-річний ужгородець, раніше судимий за крадіжки, тепер пішов на грабіж. Молодик відібрав від потерпілої мобільний телефон та золотий ланцюжок. Крадене злодій встиг продати. На «гоп-стоп» пішов і 36-річний мукачівець, раніше судимий за хуліганство й шахрайство. Разом із товаришем вони пограбували жінку, від якої відібрали гроші в сумі 4000 гривень і мобільний телефон. Речові докази вилучено. За всіма фактами поліція розпочала слідство, вирішується питання про обрання фігурантам справ міри запобіжного заходу. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp