Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стан Савченко критичний, до неї не пускають

16 квітня 2016 р., 20:28

Адвокати та помічники нардепа, що голодує в російському СІЗО, розповіли про її стан.

Стан Надії Савченко, яка 11 добу перебуває на "сухому" голодуванні, - важкий, в ефірі телеканалу "112" заявив один з адвокатів Савченко Микола Полозов.

За його словами, внутрішньовенні вливання, які роблять Савченко, не поліпшують її стан, вони "поліпшують показники аналізів, але не мають позитивного впливу на стан її внутрішніх органів".

Також Полозов зазначив, що допуск до Савченко на вихідних обмежено.

"СІЗО не працює, єдина можливість її побачити - лише наступного тижня", - зазначив Полозов.

У свою чергу помічник Савченко Олег Мезенцев повідомив: "Інформація підтвердилася - стан Наді критичний".

"За словами лікаря, який її оглядав, етапувати Надю рівноцінно смерті, всередині у Наді все пече. Вранці важко і довго розкашлюється, відхаркується, щоб роздихатися, слини дуже мало. Сечі теж дуже мало, ледь вистачило, щоб узяти аналіз. Стрімко втрачає вагу - "це видно і без ваг" - Валентина Череватенко, член ОНК ", - повідомив Мезенцев.

Раніше сестра Савченко - Віра - повідомила, що їй так і не вдалося отримати дозвіл на зустріч з Надією: напередодні керівництво СІЗО, в якому перебуває Савченко, заявило, що дозвіл на побачення необхідно отримати в обласному суді.

Нагадаємо, що адвокат українки Микола Полозов повідомив, що з 15 квітня вонавідмовляється від аналізів та обстежень російських лікарів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp