Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У лісівників Закарпаття відбулась нарада директорів

18 квітня 2016 р., 08:52

Обговорили актуальні питання

Днями в Закарпатському обласному управлінні відбулася виробнича колегія під керівництвом начальника управління Валерія Мурги, за участю директорів лісгоспів та головних спеціалістів управління. Для обговорення було винесено наступні питання – про доопрацювання сертифікації лісів краю, динаміку лісовідновлення, питання збільшення лісистості, готовність охорони та захисту лісів до пожежного періоду та підведено підсумки за І квартал роботи в 2016 році.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

За словами начальника управління, зараз для лісівників дуже відповідальний період, оскільки кожному директору необхідно проаналізувати роботу підприємства задля успішного виконання всіх намічених завдань. Крім того, вже час планувати виробничу та фінансову діяльність на другий квартал.

Під час засідання було проаналізовано узагальнену інформацію про собівартість та реалізацію одного кубометра деревини збільшення зарплат працівників та динаміку надходження коштів за період з січня по березень по кожному лісгоспу. Так за вищезазначений період до зведеного бюджету було сплачено 50 мільйонів гривень, що на 15,7 мільйона більше, ніж у тому ж періоді минулого року. Або на 146%.

Виступаючи, кожен з директорів лісгоспів поінформував про стан готовності підприємств до завершення весняної лісокультурної кампанії та про боротьбу з нелегальною вирубкою. Було обговорено також співпрацю зі споживачами, методи розчищення лісів від залишків та цінову політику в підготовці до аукціонів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp