Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники та рятувальники провели спільні навчання

18 квітня 2016 р., 14:01

Заради збереження лісу

Спільні навчання працівників Закапатського ОУЛМГ та ДСНС відбулися сьогодні, 18 квітня, на території Ужгородського центру професійно-технічної освіти.

Під час навчань учасники обговорили важливі питання протипожежного захисту лісів у весняно-літній період. Зокрема, учнів вчили правилам пожежної безпеки та цивільного захисту. Головну увагу під час тренінгу приділили правилам поведінки при загрозі або виникненні пожеж та надзвичаних ситуацій і порядку дій при їх ліквідації на початкових стадіях. Учасникам навчань розповіли про правила користування та приведення в дію первинних засобів пожежогасіння.

Практично були відпрацьовані плани залучення сил на випадок надзвичайної ситуації і способи взаємодії підрозділів ДСНС та лісової пожежної охорони в разі виникнення пожежі.

Рятувальники продемонстрували можливості пожежної техніки та обладнання. Працівники лісового господарства за допомогою спеціального обладнання провели показові тактико-спеціальні навчання з гасіння лісової пожежі із залученням пожежної техніки.

Навчання пройшли під керівництвом начальника відділу охорони захисту лісу та внутрішнього аудиту Закарпатсього ОУЛМГ Івана Палінкаша та викладача навчального пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення Тетяни Рябчук.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp