Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді приземлився літак з Києва (Фото)

18 квітня 2016 р., 17:18

В літаку не було жодного вільного місця

Сьогодні, 18 квітня, міжнародний аеропорт «Ужгород» прийняв перший регулярний авіарейс із Києва, таким чином, аеропорт відновив свою повноцінну роботу. У літаку «Як-40», який розрахований на 24 пасажирів, не виявилося жодного вільного місця. Першим рейсом на Закарпаття прилетіла в тому числі група інвесторів із Китаю, які розглядають можливість будівництва заводу з утилізації твердих побутових відходів, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

– Минулої п’ятниці (15.04) в Ужгород прилітала футбольна команда «Динамо – Київ», яка проводила матч із Закарпатським ФК «Говерла», однак регулярне авіасполучення між Ужгородом і Києвом відновилося саме сьогодні, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль, котрий особисто приїхав в аеропорт, щоб зустріти авіарейс. – Відтепер літак (АН-24 або АН-140) курсуватиме між столицею і Ужгородом Закарпаття щодня крім суботи.

Нагадаємо, що 15 лютого цього року Державна авіаційна служба України призупинила дію сертифіката авіаційної безпеки аеропорту Ужгорода через грубі порушення в його експлуатації. За останні два місяці завдяки активній позиції голови ОДА частину порушень вдалося усунути, у результаті чого сертифікат авіабезпеки було відновлено. Роботи з приведення аеропорту до всіх передбачених законодавством вимог тривають і далі.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp