Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

І внучці не допомогла, і грошей позбулася

19 квітня 2016 р., 13:02

Віддала все, а онука не потребувала нічого...

Невідома пройдисвітка назвалася по телефону внучкою заявниці й слізно попросила гроші, бо вона скоїла ДТП. Бабуся повірила й позбулася всіх своїх заощаджень... Черговою жертвою телефонних аферистів стала 67-річна жителька м.Виноградів. Обідньої пори на мобільний жінки зателефонувала невідома, що назвалася внучкою виноградівки. 

Остання проживає в м.Суми. Псевдо-внучка слізним голосом розповіла, що скоїла ДТП і їй терміново необхідні гроші, щоб залагодити справу в поліції. Добра бабуся відразу ж побігла в найближче банківське відділення і переказала на вказаний їй рахунок всі свої заощадження – 15000 гривень. Лише після цього пенсіонерка додумалася зателефонувати справжній внучці й була ошелешена, що та їй не телефонувала, бо в неї все гаразд. Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулася з заявою в поліцію. Правоохоронці вкотре застерігають краян, аби були обережні й не вірили шахраям, які б версії ті не придумували. Нікому не переказуйте гроші, а відразу ж зателефонуйте людині, про яку йдеться. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp