Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Карпатська Січ" провела в лісах Ужгородщини військово-спортивний вишкіл до дня пам'яті побратима Максима Чайки

19 квітня 2016 р., 17:40

Быйці старанно відпрацювали

Під інструктажем бійця підрозділу "Карпатська Січ" друга "Барабана" юні націоналісти відпрацювали : марш-дозор в складі підрозділу, перетин дороги та відкритої місцевості в складі підрозділу, бойовий вихід групою на відкриту місцевість при ліквідації ДРГ, дії групи при наявності у ній поранених, відступ групи тощо. Також були проведені різноманітні вишкільні ігри.

{g}

Вишколи є систематичними та націлені на всебічне військово-патріотичне виховання молоді, аби та, за прикладом Героїв минулого і сьогодення, зуміла захистити рідну домівку від загрози окупанта.

Для тих, хто бажає долучитись - наші контакти :
Тел. : 050-990-95-08, 098-388-40-62
e-mail : karpatska.sich@gmail.com
vk : http://vk.com/id189271001
Максим Чайка був студентом четвертого курсу відділення журналістики Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, належав до громадської організації « СІЧ» (Слава і честь). Одночасно навчався у військовому ліцеї і незадовго до смерті мав отримати звання офіцера.
17 квітня 2009 р. близько 22:25 від ножових поранень помер український націоналіст Максим Чайка, що обіймав посаду десятника Одеської обласної організації “Слава і Честь”. Пізніше, вже після кількох гучних акцій націоналістів в Одесі, нарешті стали відомі подробиці інциденту, протягом 3 тижнів працівники МВС та СБУ приховували факт вбивстваМаксима.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp