Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У всіх районах Мукачева розповсюджують наркотик, - соцмережі

20 квітня 2016 р., 11:21

Продають навіть через соцмережі

Про продаж наркотику в Мукачеві повідомив Роберт Іванчо.

"Шановні батьки! Будьте пильні та уважні! У нашому місті по всіх районах розповсюджується наркотик під назвою "насвай". Слідкуйте за соціальними мережами, якими користуються Ваші діти, бо насвай продається не тільки на вулицях міста, а й через Інтернет. На жаль, законодавчо насвай не визнаний наркотиком, тому потерпає насамперед той, хто вживає цю речовину. Велике прохання до всіх небайдужих та свідомих батьків організуватися проти розповсюдження та вживання насваю в нашому місті" - йдеться у повідомленні пана Роберта в соцмережі.

Про виявлення фактів продажу насваю інформуйте міське управління поліції, громадськість.

Довідка: Насвай - нікотиномісткий продукт, який містить гашене вапно та має вигляд зелених кульок із різким запахом. Після вживання насваю настає ейфорія, яка триває не більше 5 хвилин. Речовина має низьку ціну, тож користується попитом у підлітків. Викликає виразку шлунка, гастрит, захворювання шлунково-кишкового тракту, стає причиною онкологічних захворювань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp