Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В електропоїздах, що курсують на Закарпаття, обладнають перші в Україні веловагони

20 квітня 2016 р., 12:41

Чудова новини для любителів велоспорту

«Львівська залізниця» готова виділити вагони для реалізації проекту з облаштування та адаптації поїздів і електричок до потреб велосипедистів!

За результатами робочої зустрічі, керівництва служби приміських пасажирських перевезень регіональної філії "Львівська залізниця", ВП "Моторвагонне депо Львів", начальника Управління туризму Львівської ОДА та представників спілки велосипедистів визначено три регіональні електропоїзда серії ЕПЛ2Т 012, 030, 031, що курсують за маршрутами Львів-Мукачево-Ужгород-Львів. На головних вагонах будуть встановленні кріплення для велосипедів. Відповідні зміни внесуть у розклад руху поїздів та опублікують на сайті Укрзалізниці, - повідомляє Громадська організація "Львів Регіон".

{g}

Активісти закликають усіх небайдужих активно долучатись до обговорень та подальшої плідної роботи над створенням першого в Україні веловагону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp