Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні розповіли про 10 днів роботи на посту в Нижніх Ворота (Відео)

20 квітня 2016 р., 19:47

Патруль - на кордоні Закарпаття

З 10 квітня патрульна поліція обслуговує стаціонарний пост "Нижні Ворота" на межі Закарпатської та Львівської областей та дорогу до Мукачева. На посту несуть службу три екіпажі, а дорогу від посту до Мукачева патрулюють ще два. Люди з позитивом ставляться до роботи поліцейських на стаціонарному посту. Патрульні кажуть, робитимуть усе від них залежне, аби подолати такі негативні прояви як корупція, контрабанда і т.д. - йдеться у повідомленні Відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області.

"Ми тут контролюємо в основному машини. Тут є система "Рубіж", що реагує на машини, які в розшуку, в МВСі в розшуку і т.д. Правила дорожнього руху... так само зупиняємо всі машини, які порушують. Намагаємося зберегти наші ліси, тому всі лісовози перевіряємо прискіпливо, бо якщо ви знаєте, у нас велика проблема з цим. Намагаємося боротися, щоб не в Закарпаття, не з Закарпаття нічого неконтрольовано не вивозилося, щоб були всі документи в порядку, - розповідає патрульний поліцейський Артем Слободянюк. - Люди, в принципі, ставляться до нас ввічливо, навіть раді, що ми тут. Ніяких нема тут неправомірних вигод і так далі. Все чесно, прозоро, толерантно, ввічливо. Тому і іноземці, і всі дуже привітно до нас ставляться. Сумлінно виконують наші законні вимоги. Ми задоволені нашою тут роботою, надіємось, що люди теж задоволені нашою роботою. Будемо старатися і в подальшому чесно нести нашу службу, сумлінно та чесно, усвідомлюючи своє високе звання поліцейського. Щоб все було згідно з чинним законодавством. Все, що в наших силах, ми зробимо".






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp