Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги продавців спирту, алкоголю та тютюну

20 квітня 2016 р., 21:04

Затверджено нову податкову звітність

Виноградівська ОДПІ ГУ ДФС у Закарпатській області повідомляє, що Міністерство фінансів України наказом від 11 лютого 2016 року № 49, що набирає чинності 22 квітня 2016 року, затвердило нові форми звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядки їх заповнення. Так, звіти подаються всіма суб’єктами господарювання незалежно від форми власності:

- які виробляють та реалізують спирт (у т.ч. біоетанол), алкогольні напої та виноматеріали, тютюнові вироби;

- які одержали ліцензії на право оптової та/або роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Звіт в електронній формі подається засобами електронного зв’язку з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, як передбачено для податкової звітності. Звертаємо увагу, що звіт складається окремо за кожний місяць і до 10 числа місяця,що настає за звітним, подається до органів ДФС за основним місцем обліку суб'єкта господарювання. Отже, звітувати за новими формами потрібно буде в травні за звітний місяць — квітень 2016 року.

У разі якщо суб’єкт господарювання має в своєму складі структурні одиниці, які не є юридичними особами, звіт заповнюється в цілому щодо підприємства з урахуванням усіх структурних одиниць.

Інформація подається за кодами та видами продукції згідно з додатком до Наказу № 49.

За матеріалами Виноградівської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp