Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нафта подорожчала до максимуму з початку року

21 квітня 2016 р., 09:36

Напередодні вартість нафти марки Brent зросла до 46 доларів за барель.

Ціни на нафту продовжують зростати після досягнення в середу нових максимумів за 2016 рік на тлі даних від Міненерго США про зростання тижневих запасів в країні, яке виявилося меншим від очікувань аналітиків.

Згідно з даними торгів, вранці вартість червневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла до 45,81 долара за барель. Раніше в ході торгів ціна нафти Brent вперше з 26 листопада 2015 року піднімалася вище від позначки в 46 доларів за барель, до 46,02 долара. Ціна червневих ф'ючерсів на нафту марки WTI збільшувалася до 44,18 долара за барель.

Напередодні Міненерго США повідомило, що комерційні запаси нафти в країні за тиждень, що завершився 15 квітня, зросли на 2,1 мільйона барелів, до 538,6 мільйона барелів. Аналітики вважали, що показник збільшився на 2,4 мільйона барелів.

Видобуток нафти в США за тиждень, за даними міністерства, скоротився на 24 тисячі барелів на добу, до 8,953 мільйона барелів на добу, що стало найнижчим рівнем з жовтня 2014 року.

Раніше міністр енергетики Росії Олександр Новак розповів, що секретаріат зустрічі в Досі підготував проект угоди про замороження видобутку нафти, проте низка нафтовидобувних країн змінили свою позицію і зажадали приєднання до документу всіх держав - як тих, що входять, так і не входять в ОПЕК.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp