Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородському ОДПІ актуальною є видача ліцензій на право роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном

5 березня 2014 р., 12:16

За два місяці 2014 року Центр обслуговування платників Ужгородської ОДПІ відвідали близько 21 тисячі громадян та представників бізнесу. Фахівці контролюючого органу надали їм 1124 адміністративні послуги.

Найчастіше платники зверталися до Центру обслуговування для отримання реєстраційної картки платника податків. Такою послугою з початку року скористалися 623 фізичні особи, а це більше половини від загальної кількості наданих адміністративних послуг. Значну кількість послуг було надано з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 133 та реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 58, видано 84 довідки про доходи платників.

Користується популярністю і послуга з приймання документів та видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. З початку року суб’єкти  господарювання району та м. Чоп отримали 47 ліцензій на торгівлю алкоголем і 34 – тютюном. 

Нагадаємо, що для отримання такої ліцензії суб’єктам господарювання варто подати заяву тільки до Центру обслуговування платників. До заяви необхідно додати  довідку про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів, що знаходяться у місці торгівлі. 

Варто зауважити, що видача  ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження встановленої річної плати за ліцензію до  відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на  підставі  поданої  заявником  копії  платіжного  доручення  (з відміткою  банку про  сплату), довідки  відповідного фінансового органу про фактичне  надходження коштів до бюджету.  
Ужгородська ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp