Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Матч Карпати - Говерла судитиме кращий арбітр-жінка світу

23 квітня 2016 р., 09:38

Не пропустіть матч, який відбудеться сьогодні, 23 квітня

В суботу, 23-го квітня, о 14:00 на «Арені Львів» львівські «Карпати» прийматимуть ужгородську «Говерлу». До матчу команди підходять в далеко не найкращому настрої. Господарі у новому році ще не знали перемог, а гості програли п’ять останніх матчів, - йдеться на офіційному сайті ФК "Карпати".

У цьому сезоні «левам» залишилося провести у рідних стінах лише два поєдинки. Перший з них – суботнє дербі з ужгородськими «ведмедями». Західноукраїнські дербі завжди приваблюють вболівальників, незалежно від розташування команд у турнірній таблиці. Тим більше, що напередодні матчу «Говерла» позбулася 9 очок. У зв’язку з невиконанням клубом рішень КДК ФФУ від 12 лютого 2016 р. та 3 березня 2016 р. в п’ятницю набули чинності штрафні санкції у вигляді зняття з ужгородців 3-х та 6-и турнірних очок відповідно.

Настрій у львів’ян також не найкращий. «Зелено-білі» не змогли перемогти у минулому турі «Волинь» і заборгували перед вболівальниками. Тому поєдинок проти «Говерли» є для господарів хорошою нагодою не лише виправити турнірну ситуацію, а й потішити своїх прихильників.

Статистика на боці «Карпат» – в шести матчах чемпіонату України, що відбулися у Львові, ужгородці лише одного разу не програли. У сезоні 2012-2013 років «Говерла» привезла з міста Лева нічию 1:1 і забила при цьому свій єдиний гол в шести поєдинках на виїзді. Команда В’ячеслава Грозного не забиває в останніх чотирьох матчах, а її безгольова серія становить 416 хвилин.

У 2016-му «Карпати» провели шість матчів, три з яких звели внічию і стільки ж програли. Остання перемога галичан датована кінцем листопада минулого року. Після повернення на «Арену Львів» «зелено-білі» двічі поступилися лідерам Ліги Парі-Матч, «Динамо» і «Дніпру», а також зіграли в результативну нічию з «Олександрією» (2:2).

Варто зазначити, що «Карпати» мають у своєму активі 24 очка і посідають восьму сходинку у таблиці Ліги Парі-Матч. Ужгородці з врахуванням всіх застосованих санкцій мають 7 очок і знаходяться на передостанній, тринадцятій сходинці.

Матч за участю «левів» вперше судитиме жінка. Катерина Монзуль нещодавно отримала визнання від ФІФА. Українку було названо кращим арбітром-жінкою світу за підсумками 2015 року. Для харків’янки це буде другий матч в елітному українському дивізіоні.

Ліга Парі-Матч сезону-2015/2016. Матч 23-го туру

«Карпати» (Львів) – «Говерла» (Ужгород)

23 квітня. Початок – 14:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Катерина Монзуль (Харків).

Асистенти арбітра: Денис Шудрік (Сімферополь), Євген Данильченко (Луганськ).
Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Директор матчу ФФУ – Володимир Мариновський (Тернопіль).
Суддівський спостерігач – Анатолій Жосан (Херсон).

Дискваліфіковані: Андрій Гітченко («Карпати») – Віталійс Ягодінскіс («Говерла»).

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ КОМАНД (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):


«КАРПАТИ»:
Мисак, Пластун, Новотрясов, Костевич, Маркович, Даушвілі, Кадимян, Голодюк, Худоб’як, Карноза, Ґ. Лещук.

«ГОВЕРЛА»: Бабенко, Ряшко, Савченко, Гемега, Гавриш, Кутас, Гончар, Іванов, Худобяк, Кузик, Тома.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp