Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся туристичний квест

23 квітня 2016 р., 14:56

Серед школярів

22 квітня відбувся туристичний квест англійською мовою серед шкіл Ужгорода від Студентського бізнес клубу факультету туризму та МК УжНУ. Ідея квесту виникла в рамках підтримки Року вивчення англійської мови в Україні. Тематика передбачала ознайомлення з цікавими фактами різних країн світу, які частково представлені в Ужгороді: Англія, Франція, Угорщина, Словаччина, США.

Серед п’яти представлених команд перемогу здобула команда школи №5! Вони були найшвидшими. Буквально через кілька секунд другими прийшла команда гімназії. Символічно третьою пробігла квест школа №3.

Після квесту всі учасники отримали чудові призи за участь. Закінчився день іграми “Крокодила” і “Твістер”, за час яких всі змогли поближче познайомитись, обмінятись телефонами, насолоджуватись приємною копманією. Декілька слів від учасників квесту:

Настя Чернецька (школа№1): “Дуже сподобався квест! Ми бігали, займались спортом. Було цікаво думати над відгадками завдань. Якщо буде ще раз така можливість, обов’язково візьмемо участь!”

Юлія Вейкан (Школа №5): “Як тільки нам сказали про квест, ми відразу погодились, і нікапельки не жаліємо! На квесті ми об’єднали всі наші зусилля - стали справжньою командою! Це було круто!”

І самі організатори задоволені тим, які школярі були активні, кмітливі, швидкі.

Спонсорами цього дійства були Кондитерський дім "Valentin & Valentina Shtefanyo", Танцювальний клуб "РОДЕМ” і ресторан “TEMPO”, за що їм велика вдячність!




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp