Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівника одного з відділень поліції підозрюють у зловживанні впливом

24 квітня 2016 р., 11:23

Справедливість встановлять фахівці.

Співробітники УСБУ області спільно з працівниками служби внутрішньої безпеки обласної поліції та військовою прокуратурою викрили керівника одного з районних відділень поліції та працівника лісового господарства. Оперативники УСБУ області спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки закарпатської поліції та військовою прокуратурою затримали в одному з районів області майстра лісу, який одержав хабар у розмірі 6000 гривень від місцевого мешканця, котрий скоїв незаконну вирубку лісу. У справі фігурує також начальник одного з відділень поліції (Мукачівський кущ) у званні майора поліції. 23 квітня поліцейському оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.369-2 Кримінального кодексу України (Зловживання впливом).

 -Ми продовжуємо очищати свої ряди від тих представників закону, які дозволяють собі його порушувати. Цей керівник, який дозволив собі зловживати повноваженнями, які на нього поклало суспільство, відсторонений від роботи. За даним фактом триває службове розстеження. Слідство у справі провадить військова прокуратура. Очищення закарпатської поліції триватиме й надалі, - прокоментував очільник закарпатської поліції полковник Степан Довгунь. 

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp