Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воловецькі й виноградівські дітлахи переймали мудрість рятувальників (Фото)

24 квітня 2016 р., 15:36

Навчання були корисними і для вихователів

Протягом 21-22 квітня закарпатські рятувальники продовжували ділитися власною мудрістю й досвідом із молодим поколінням. У рамках Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності пізнавальні заходи відбулися у Воловецькому та Виноградівському районах. Вони охопили дітей різного віку – від вихованців дитсадка до учнів школи, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

21 квітня представники Воловецького районного відділу ДСНС завітали до дитячого садочка у с. Скотарське. Рятувальники провели заняття з дітлахами молодшої групи віком від 2 до 4 років. Їм розповіли, до якого лиха може призвести запалений сірник, а також як треба діяти і куди дзвонити у разі виникнення пожежі. Під час уроку дошкільнята дивилися мультфільми про пожежників і розфарбовували розмальовки на протипожежну тематику.

22 квітня, пізнавальна акція від рятувальників відбулася у ЗОШ №1 м. Виноградів. У навчальному закладі пролунав сигнал тривоги, після якого сотня учнів оперативно зібралися на подвір’ї школи. Тут на них чекав автомобіль 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники озвучили для присутніх основні правила пожежної безпеки й детально описали технічне оснащення пожежної машини. При цьому бійці ДСНС показали в дії гідравлічні ножиці й пустили воду з пожежного рукава. Звісно ж, школярі не втрималися від того, аби приміряти на себе деякі елементи спорядження вогнеборця й сфотографуватися в такому вигляді на пам’ять.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp