Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають відмовитись від послуг російських банків

24 квітня 2016 р., 20:37

Зробіть символічний крок

На сьогодні в Закарпатській області функціонують три банки з російським капіталом: «Альфа-Банк» (по одному відділенні в Ужгороді та Мукачеві), «ВТБ Банк» (по одному відділенні в Ужгороді та Нижньому Солотвині Ужгородського району) та «Сбербанк (России )» (два відділення в Ужгороді й одне в Мукачеві).

Голова ОДА Геннадій Москаль закликає закарпатців розірвати договори із вказаними банками й перейти на обслуговування в інші, які не мають російського капіталу:

– Звертаюся до всіх підприємств та організацій державної чи будь-якої іншої форми власності, а також громадян, із проханням перевести кошти в інші банківські установи. Обслуговування в російських банках – це фінансування країни-агресора, яка напала на Україну і вбиває наших мирних громадян і військовослужбовців. Закликаю всіх закарпатців здійснити символічний крок і розірвати фінансові відносини з установами, які мають російський капітал.
Володимир Ковальський 25.04.2016 14:45 IP: 243.28.109.212
Шановний, пане Москаль, у вас головою все гаразд?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp