Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Динамо і Шахтар більше не приїдуть в Ужгород

25 квітня 2016 р., 13:53

Говерла пролетіла зі своїми обіцянками

У п'ятницю відбулося засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів, на якому було відмовлено у видачі ліцензій на сезон 2016/17 "Металісту" і "Говерлі".

"Рішення щодо харків'ян було прийнято автоматично, з огляду на те що представники клубу просто не з'явилися на засідання.

А ось представники "Говерли" - Олександр Шуфрич і В'ячеслав Грозний були і намагалися щось розповідати. Мовляв, ми підпишемо з гравцями договори про реструктуризацію нашої заборгованості перед ними і все погасимо, але тільки після того, як нас атестують. Але їм чітко дали зрозуміти: "Хлопці, ввечері - гроші, вранці - стільці!".

У понеділок обидва клуби отримають на руки офіційне рішення, і з того моменту у них буде 10 днів для підготовки та подачі апеляції".

Природно, що також не отримали ліцензії на наступний сезон запорізький "Металург" і "Волинь". Але з ними все ясно. "Металург" як клуб вже не існує, а "Волинь", яка неодноразово заявляла, що залишає УПЛ, навіть не подавала документи на атестацію ".

Відзначимо, що таким чином УПЛ за підсумками поточного сезону покидаю чотири команди, натомість їм з Першої ліги дві команди підвищаться в класі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp