Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери не вагаючись поїхали в пекло під назвою "Чорнобиль"

26 квітня 2016 р., 10:51

Сьогодні, 26 квітня, відзначають 30 річницю трагедії світового масштабу

У ліквідації катастрофи на Чорнобильській АЕС брали участь більше 650 тисяч людей, серед яких були представники різних професій – пожежники, лікарі та багато інших. Звичайно ж, осторонь біди не залишились і міліціонери, зокрема і ужгородські. Вони не вагаючись ані хвилини залишили свої домівки, та відправились в то пекло вести нерівний бій із мирним атомом.

Керівництво Ужгородської поліції не могло не відзначити мужність, самовідданість та високий професіоналізм своїх колег, які брали участь в ліквідації катастрофи. Сьогодні вони завітали до адмінбудівлі Ужгородського відділу поліції, де провели десятки років свого життя. Тут їх нагородили медалями та грамотами, які нагадуватимуть їм, що всі ми пам’ятаємо їхні героїчні вчинки.

- Їх називають по різному – чорнобильці, вогнеборці, ліквідатори… Всі вони є герої, які врятували життя мільйонів. Їхній героїзм неможливо переоцінити, - каже очільник Ужгородського відділу поліції підполковник Роман Стефанишин.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp