Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники висадили алею із сакур та магнолій (Фото)

26 квітня 2016 р., 14:32

Разом зі своїми дітками

Керівництво та працівники Закарпатської митниці ДФС долучились до щорічної весняної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

На захід прийшли не самі, а разом зі своїми дітками, щоб зробити спільний вклад в чистоту та озеленення міста. Хтось копав ями, хтось носив воду, хтось засипав добрива та глину, дітки ж тримали дерева аби ті були висаджені рівненько, - повідомляє Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» на Закарпатській митниці ДФС – приклад роботи в команді, де керівництво митниці та працівники, активно проводять час, спільними зусиллями садять дерева. Вони не тільки підвищують ефективність роботи колективу під час акції, це робота на перспективу.

У відомстві переконані, що День довкілля – ще одна чудова можливість зробити рідне місто чистим та квітучим, а такі акції потрібно популяризувати та ставити їхніми активними учасниками. Адже спільна робота з наведення ладу у робочих приміщеннях, впорядкування квітників та газонів, висадження дерев, дарує не тільки хороший настрій, але й задоволення від спілкування та налагоджує взаємовідносини в колективі.












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp