Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як їздитимуть автобуси на святкові дні

26 квітня 2016 р., 16:32

Графік буде готовий завтра, 27 квітня

Забезпечення перевізниками безперебійного перевезення пасажирів протягом святкових днів – 1-го, 2-го та 9 травня обговорили під час засідання Ради перевізників при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації. Автоперевізникам спільно з ВАТ «Закарпатавтотранс» рекомендовано до 27 квітня розробити на період свят узгоджені графіки руху автобусів на маршрутах загального користування. Вони також повинні забезпечити належний рівень поінформованості громадян про обслуговування маршрутів у святкові дні та забезпечити дотримання перевізниками його виконання.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

«Спільним листом голови облдержадміністрації та голови обласної ради райдержадміністрації спільно з органами місцевого самоврядування зобов’язано передбачити у місцевих бюджетах видатки на відшкодування збитків автоперевізникам за пільгові перевезення, - зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Едуард Маляр. – Водночас питання нині залишається не врегульованим».

Перевізників закликали з порозумінням поставитися до ситуації, яка склалася, максимально забезпечити перевезення пільгових категорій громадян на маршрутах загального користування та уникати конфліктних ситуацій між водіями та пасажирами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp