Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лоукост Ryanair відкрив нові рейси з Варшави

27 квітня 2016 р., 10:48

Загалом 8 нових напрямків.

Хороші новини від лоукоста Ryanair! На сьогоднішній прес-конференції у Варшаві представники авіакомпанії оголосили про відкриття восьми нових рейсів з аеропрту Варшава-Модлін у Белфаст, Бірмінгем, Единбург, Лідс, Ньюкасл, Порту, Тулузу та Валенсію! Щоправда, про відкриття деяких з цих напрямків повідомлялося вже раніше, наприклад Варшава – Порту.

Список нових рейсів Ryanair з Варшави:

Warsaw Modlin – Belfast

Warsaw Modlin – Birmingham

Warsaw Modlin – Edinburgh

Warsaw Modlin – Leeds

Warsaw Modlin – Newcastle

Warsaw Modlin – Porto

Warsaw Modlin – Toulouse

Warsaw Modlin – Valencia

Також, у зв’язку з великим завантаженням аеропорту Модлін, з 30 жовтня 2016 року Ryanair переведе внутрішні рейси Варшава (Модлін) – Вроцлав та Варшава (Модлін) – Гданськ у центральний аеропорт Варшави – Warsaw Chopin Airport!

До аеропорту Шопена значно зручніше, дешевше та швидше добиратися ніж у Модлін, але зараз невідомо чи на внутрішні напрямки залишаться такі ж ціни (від 9 злотих). Офіційно оголошена ціна на рейси з аеропорту Шопена у Вроцлав та Гданськ – від 49 злотих в один бік.

Квитки на рейси у Порту та Тулузу можна придбати на сайті ryanair.com або на сайті skypicker.com, де можна здійснити зручний пошук (приклад з Варшави). На інші рейси квитки з’являться згодом.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp