Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавській міліції не тільки скаржились, але й дякували

19 травня 2014 р., 17:39

За годину начальник Іршавської міліції вислухав не тільки проблеми, але подяку за хорошу роботу.

Упродовж години т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко відповідав на телефонні дзвінки та запитання, що надходили від жителів району. 

Під час проведення «Прямої телефонної лінії» до т.в.о.начальника райвідділу Мирона Черничко звернулося більше десятка мешканців району. Дзвінки в основному стосувались охорони громадського порядку під час виборів, вирішення конфліктних ситуацій з сусідами тощо. 

Перший дзвінок був від громадського активіста села Ільниця, який звернувся з пропозицією відносно надання громадськими формуваннями допомоги в охороні громадського порядку під час виборів Президента України. Мирон Васильович цю пропозицію підтримав, надав з цього приводу консультативну допомогу. До речі, громадське формування села Ільниця є одним із кращих у районі, вони першими брали участь у рейдах та охороні громадського порядку під час проведення різних заходів, пов′язаних із політичною ситуацією в країні. 

Із села Доробратово чоловік цікавився результатом свого звернення відносно спричинення йому тілесних ушкоджень знайомим із сусіднього села. Дійсно, чоловік звертався, за даним повідомленням проводиться перевірка. Поки т.в.о. начальника спілкувався із громадянами, дільничний інспектор, якому було доручено за даним фактом провести перевірку, повідомив чоловіка про хід розслідування. 

Жінка з села Білки попросила з′ясувати, хто від її імені звернувся на «102» відносно вчинення її сином із нею сімейної сварки. Адже ніякого інциденту вдома не було, так як її син разом із чоловіком у вказаний час пішли по справах у центр села і їх не було вдома. Мирон Васильович жінку заспокоїв і при цьому повідомив, що дільничними інспекторами за даним фактом вже проведено перевірку, і ніхто ніяких претензій до її сина не має. 

Багато було дзвінків побутового характеру. Мешканка с.Білки зателефонувала відносно образ з боку зятя. На місце направлено дільничних інспекторів міліції. З села Арданово зателефонувала неповнолітня, що на вулиці за нею ходять незнайомі хлопці. Даний факт доручено з′ясувати працівникам відділу кримінальної міліції у справах дітей. Пенсіонер із м.Іршава поскаржився на недобропорядного знайомого, який постійно дідуся ображає різними непристойними словами. Отриману інформацію відразу було внесено до Єдиного обліку і направлено по місцю проживання заявника дільничного. Далі звернулась медсестра поліклініки відносно крадіжки з її службового кабінету гаманця. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу, адже у гаманці було майже 800 гривень. 

Приємним був дзвінок із села Довге, де жінка подякувала іршавським міліціонерам за оперативність під час виконання службових обов′язків. Правоохоронці «по гарячим слідам» розкрили крадіжку мобільного телефону. 

На кожне із звернень Мирон Черничко дав змістовні відповіді та запевнив, що по кожному зверненню ведеться ретельна перевірка і кожне з них знаходиться на його особистому контролі. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp