Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рецидивіст вкрав з подвір’я пенсіонера велосипед

27 квітня 2016 р., 20:16

Він уже має умовну судимість і перебуває на іспитовому терміні

Із заявою про крадіжку до мукачівських правоохоронців звернувся 79-річний житель м.Мукачева. Заявник повідомив, що з його подвір’я невідомий викрав велосипед.

Правоохоронці встановили, що дане правопорушення скоїв 33-річний мукачівець.

Чоловік цей того дня прийшов до потерпілого й попросив продати йому вина. Дідусь за пляшку захотів 15 гривень. Покупець відмовився платити таку суму. Господар розвернувся та пішов до хати. Виходячи з подвір’я, покупець примітив велосипед. Сів на нього й поїхав...

Як з’ясувалося, злодій вже має умовну судимість і перебуває на іспитовому терміні за скоєння аналогічних злочинів. І от знову взявся за старе. Крадений велосипед зловмисник встиг продати за 200 гривень.

Мукачівський міськрайонний суд відносно крадія обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Мукачівцю тепер загрожує реальний термін ув’язнення - від трьох до шести років.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp