Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура направила справу Нагірного до суду

19 травня 2014 р., 18:19

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Прокуратурою Закарпатської області, до якої для об`єктивності розслідування було передано так звану «справу Нагірного», вже направлено до суду обвинувальний акт у цьому резонансному кримінальному провадженні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 19 листопада 2012 року Павло Нагірний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки „Mitsubishi Pajero” на 68 км об’їзної дороги м. Хуст, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України - виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Nexia GIX» за кермом якого була 32-річна жінка, та пасажирами – троє дітей.

Внаслідок трагічної ДТП жінка та її 7-річна донька загинули, а інші діти отримали серйозні травми. Натомість Павло Нагірний не зазнавши будь-яких серйозних тілесних ушкоджень, покинув місце трагедії. В подальшому він намагався різними методами уникнути правосуддя і навіть переховувався в Угорщині, де його було знайдено та екстрадовано в Україну.

Відтак, прокуратура обґрунтовано звинувачує Нагірного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, - порушення Правил безпеки дорожнього руху України особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб та середньої тяжкості тілесні ушкодження потерпілим.

Тож, тепер слово за судом, який і має вирішити долю обвинуваченого. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp