Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартував збір підписів за першу електронну петицію

28 квітня 2016 р., 09:08

Необхідно всього 250 підписів

СУТЬ ПЕТИЦІЇ:

21.04.2016 року прийнято новий Регламент Ужгородської міської ради, яким передбачено особливий порядок доступу до приміщення міської ради (паспортний контроль через ідентифікацію особи відвідувача та його місця реєстрації).
Очікується, що виконуватимуть зазначений контроль посадові особи Відділу муніципальної поліції та правопорядку Ужгородської міської ради.

У зв’язку з цим, пропоную придбати як мінімум для двох посадових осіб Відділу муніципальної поліції та правопорядку спецформу за зразком форми легіонера та жандарма Чехословацької республіки на 1938 рік.

Почесна варта міської ради повинна знаходитись біля турнікету головного входу у адмінкорпус міської ради з метою створення історичної атмосфери та зацікавлення туристів.

ПІДТРИМКА:

Для того щоб проголосувати потрібно авторизуватись на сайті міської ради (особистий кабінет). За 20 днів потрібно зібрати 250 підписів. Збір підписів триватиме до 15.05.2016 року.

РЕЗУЛЬТАТ:

Якщо петиція набере 250 підписів, її внесуть на розгляд сесії міської ради. В противному випадку, буде надана відповідь як на звичайне звернення громадян.

Петиція №ЕП-001

Дата подання: 26.04.2016

Збір підписів до: 15.05.2016


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp