Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стерилізація безпритульних тварин в Ужгороді відкладається

28 квітня 2016 р., 09:18

На невизначений термін

Масштабна акція зі стерилізації та вакцинування безпритульних тварин в Ужгороді, яку планували, вже вдруге за останні три роки, провести волонтери міжнародного благодійного фонду “Чотири лапи”, відтерміновується.

Як повідомила координатор проекту допомоги безпритульним тваринам Олександра Лісчишина, Рада директорів фонду 25 квітня призупинила проект “Допомога безпритульним тваринам” в Україні, оскільки в “Чотирьох лапах” змінилося керівництво і проходить реструктуризація.

Крім Ужгорода, такі акції мали також відбутися в Житомирі, Маріуполі, Бердянську і Кривому Розі. Волонтери сподіваються, заплановане вдасться втілити вже влітку-восени цього року.

Як уже повідомлялося, в Ужгороді передбачали стерилізувати 250-300 чотирилапих безхатьків, провести вакцинацію від сказу, влаштувати майстер-класи з гуманного відлову тварин і для дітей ігрові уроки доброти з роз’ясненнями, що тварини – це не лише друг та іграшка, а й велика відповідальність.

В Ужгороді, за словами Олександри Ліщишиної, наразі спільно з ГО “Барбос” сформували мапу скупчення безпритульних тварин, яка дуже знадобиться, коли проект зі стерилізації таки реалізовуватимуть, на що є великі сподівання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp