Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський бармен хоче у чоловічу «ВІА Гру»

19 травня 2014 р., 22:01

Приїхав молодий бармен з Мукачева до Києва, щоб спробувати свої сили в новому проекті Меладзе.

На кіностудії Довженка в Києві відбувся кастинг в «чоловічу ВІА Гру» - новий бойз-бенд композитора. Меладзе впевнений, що зараз саме час для такого проекту, бо на естраді - дефіцит хлопчачих груп. Відбір проходитиме також у Росії, Казахстані та Білорусії. 

Уже в 11 ранку на прохідній тупцювала чоловіча сотня. Було два етапи відбору. На першому треба було заспівати пару пісень. На другому - те ж, але на камеру. Кастинг - менеджер Аліна сказала нам: «Головне, щоб хлопчики були смачні». А режисер - технолог шоу Олексій Жембровскій додав: «Шукаємо простих, робочих хлопців, які хочуть стати артистами». 

Іду пробуватися. Три зелених намети, з них в очі випробуваним б'є різке світло ламп. Редактори розпікають похмурого пацана років 17 -ти: «Хіба артисти тримають руки в кишенях?» Хлопець нехотя витягує їх і робить елемент брейк-дансу, мало не збиваючи мене з ніг. 

Добираюся до вільного намету, перевернувши бейдж «Преса». Пригадавши юність в гумористичному шоу, доладно виконую свою пародію на Вертинського. Дівчина сміється: «А що-небудь відоме?» Видаю: «Коли простим і ніжним поглядом» Вадима Козина 50-річної давності. «У пародисти ми б вас взяли, - посерйознішавши, говорить екзаменатор. - Але у вас середні вокальні дані». - «Дивуюся, що вони взагалі є! - Зрадів я. - А що у вас таке світло, як на допиті?» - «А на сцені, знаєте, які софіти? Нехай звикають». 

У чоловічу "ВІА Гру" зібралися йти військові та бармени. У сусідньому наметі хлопець в окулярах щось пристойно заспівав у стилі хіп - хоп. Редактор йому: «А «В лесу родилась елочка»?» Той розгубився і, сильно гаркавлячи, насилу заспівав уривок. Андрію - 20 років, він майбутній технолог харчопрому, який з дитинства «сидить» на Емінемі. «Що ж тебе так «Ялинка» налякала? » - Запитую. - «Не чекав» , - «Так заспівав би її в стилі реп». - «Не прийшло в голову від хвилювання» ... 

Формою привернув 18-річний суворовець Борис, він сказав: «Три дні тому до нас в училище прибули редактора шоу. З 400 відібрали двох. Я хотів заспівати Цоя, а мене попросили Лепса. Заспівав з папірця. Головне для мене в цьому змаганні - випробувати характер». 

Високий хлопець східної зовнішності виявився персом . 22-річний Амір приїхав в Україну з Тегерана п'ять років тому, він лінгвіст, перекладач. «Я - фаталіст, вірю в долю: закриєш очі в одному місці, прокинешся - в іншому» , - говорить він. Перекладач мріє стати артистом. На відміну від мене, він пройшов перший тур. «Буду співати «Червону руту», - ділиться Амір. - Більше все одно нічого не встиг підготувати. Я так чесно і говорю» . 

Крихітний і манірний бармен з Мукачева 24-річний Василь готувався заспівати «Суку - любов» Макса Барських. Йому вже наклеїли на груди номер, як раптом запитали, чи може він говорити російською. Оскільки в телешоу потрібно говорити тільки російською (охоплення - 4 країни, а що з цього вийде покажуть восени на каналі «Україна»). Вася сказав: «Так у Мукачевому всі співають російські пісні. І можуть розмовляти по-російськи» . 

В основному переспівували «Океан Ельзи» , Меладзе, «Квест- Пістолз», Кіркорова. Були тут і профі (усього ж на кастинг прийшли близько 1000 чоловіків) - ті, хто брав участь у шоу «Х- фактор», «Битва хорів», «Голос». Таких охочіше брали ...

Вести

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp