Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени та вихованці інтернату старанно прибирали (ФОТО)

29 квітня 2016 р., 10:00

У чистий четвер.

Сьогодні працівники Ужгородського відділу поліції відвідали учнів Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату, де спільно зі школярами навели лад на подвір’ї закладу. 
За народним повір’ям, в Чистий четвер перед Великоднем потрібно очистити дім та сад від сміття та непотрібного мотлоху, а разом з тим позбутися сварок, проблем і накопичених образ. 

 

Саме тому сьогодні ужгородські поліцейські допомогли учням підшефної школи-інтернату привести до ладу подвір’я навчального закладу. Спільними зусиллями учні та працівники поліції висадили декілька кущів, пофарбували лавиці та дитячий майданчик, прибрали на подвір’ї. Час провели весело, цікаво та з користю. 

В процесі роботи правоохоронці наголосили діткам, як поводити себе в святкові дні, як дотримуватись правил безпеки на природі та попросили слухатись батьків і вчителів. Директор школи-інтернату Наталія Бушко щиро подякувала керівнику та працівникам Ужгородського відділу поліції за регулярну допомогу та візити. А також від усього учнівського та педагогічного колективу привітала з світлим святом Пасхи та побажала правоохоронцям здоров’я, витримки, терпіння, благополуччя та успіхів у нелегкій роботі. 

Інформація Ужгородського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp